Søk refinansiering
fra 5.000 - 500.000

Bruk pengene på hva du vil!

Lånebeløp *
5000Kr
Kr
500000Kr
< >
Nedbetalingstid *
1År
År
12År
< >
Renter fra 7.9%
Estimert betaling per måned: 483.33 Kr

cutmypic-55(Steg 1 av 3)

Refinansiering

Har du mange dyre smålån? Da kan du søker refinansiering via oss. Vi tilbyr refinansiering fra 5.000 til 500.000. Samler du alle dine smålån i en refinansiering vil du få ned avdragene dine pr måned, og en mye mer oversiktlig økonomi. Du vil også kun får en långiver og ett lån og forholde deg til. Slik spar tusenvis av kroner på å refinansier, har du flere smålån er det ikke bare høye avdrag du betaler hver måned alle långivere tar også termingebyrer og renter. Samler du alt i et større lån og får lengre nedbetalingstid kan du betale nesten det samme som du gjør pr måned på det nye lånet som du i dag betaler på et av smålånene pr måned. En annen fordel er at du får en fast nedbetalingsplan som betyr at du kvitter deg med gjelden, for hver måned du betaler vil du altså nærme deg en situasjon hvor du er helt gjeldfri. Fylkesoversikt refinansiering

Mange venter til et eller flere smålån er gått til inkasso før dem søker refinansiering. Ikke vent søk refinansiering dersom du har 2-3 kreditter og få tidlig kontroll over dine faste utgifter. Det er svært vanskelig å få refinansiering etter at et eller flere av dine lån er gått til inkasso. Mulighet for å få refinansiering med inkasso er begrenset, du må enten kunne stille sikkerhet eller ha kausjonist selv da gir mange långivere avslag på refinansiering. Har du betalingsanmerkning og gjør opp gjelden før du søker refinansiering da er gjelden oppgjort og eventuell betalingsanmerkning i forbindelse med saken skal være slettet. Selv om gjelden ikke er oppgjort så er det ikke nødvendigvis registrert betalingsanmerkning. Det kan i så fall skyldes at gjelden er foreldet eller det ikke er satt i gang rettslige skritt de siste årene noe som vil medføre at en gammel betalingsanmerkning er bort etter 3-4 år. Sjekk om du har betalingsanmerkning her Soliditet eller Experian om du er i tvil. (Soliditet eller Experian er register der betalingsanmerkning registerets)

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl geb 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten og etbl geb settes individuelt for hver låntaker.