Lånekalkulator

Lånebeløp *
5000Kr
Kr
500000Kr
< >
Nedbetalingstid *
1År
År
12År
< >
Renter fra 7.9%
Estimert betaling per måned: 483.33 Kr

cutmypic-55

 

 


Lånekalkulator

Vi har lånekalkulator på lån, forbrukslån, refinansiering, kredittkort estimer ca hva lån, forbrukslån, refinansiering, kredittkort vil koste deg før du søker kreditt, slik at du har en viss oversikt over hva en eventuell kreditt vil koste deg pr måned. Gir du riktige opplysninger til långiver vil dem også i sitt tilbud legge ved en nedbetalingsplan der du får total oversikt over hva en kreditt vil koste deg i avdrag, termingebyr og renter. Du kan sende en uforpliktet forespørsel på kreditt, du er på ingen måtte forpliktet til å godta tilbudet fra långiver, Lånekalkulator

Lån

Har du behov for lån i en kort eller lengre periode fra 5.000 – 500.000 vi tilbyr gunstige lån tilpasses dine behov. De er i dag flere hundre långivere og velge mellom på markedet, det er derfor svært viktig og sammenligne flere tilbud fra flere långivere. Selv om du sende inn søkna til flere långivere og får innvilget lån hos flere av dem er du ikke forpliktet til å godta lånetilbudet fra långiver. Benytt vår lånekalkulator og estimert betaling per måned ut fra beløp, nedbetalingstid og ca. renter. Dokumenter långiver kan be om utenom lånesøknad i forbindelse med utbetaling er selvangivelse, ansettelsesavtale og 2-3 siste lønnslipper. Lån på timen uten sikkerhet

Du kan enkelt og trykt søke lån via vår webside som du ser er vår side merket med grønn hengelås i adresse feltet, noe som betyr at siden vår er sikker med SSL-sertifikat. Vi anbefaler ikke lånesøkere og søke lån via sider som ikke har https og SSL (Grønn hengelås i adressefeltet) Du kan leser mer om https og SSL her om du ikke er sikker hva https og SSL betyr. Sikkerhet er viktig uansett hva du skal gjør på nett i dag, søk derfor lån av kjente långivere og sikre långivere med SSL-sertifikat. Vi er svært opptatt av sikkerhet og din trygget på nett, vi har derfor gjennomgått de forskjellige långivere og lar bare dem vi kan anbefale passere vårt nåløye. Øverst på siden kan du klikke på knappen «Gå til søknadsskjema» du vil da bli vist 1 av 4 långiver neste gang du klikker vil neste långiver vises. (du kan gjenta prosessen til alle fire långivere er vis)

Mange långivere bruker i dag bank ID som en del av prosessen nå du søker lån slik at du enkelt kan signere låneavtalen direkte via bank ID etter at lånet er innvilget. Som oftest ta det bare et par minutter og få innvilget lån og utbetaling kan skje samme dag eller neste dag direkte til din konto.

Forbrukslån

Har du behov for forbrukslån fra 5.000 til 500.000? Via oss kan du søke uforpliktet forbrukslån fra 5.000 til 500.000 uten sikkerhet. Benytt gjerne vår forbrukslånkalkulator og estimer hva et forbrukslån vil koste deg pr måned før du søker. Forbrukslån uten sikkerhet kan brukes til det du selv ønsker, har du samboer eller er gift er muligheten større for å få innvilget større forbrukslån med en medsøker.  Er du i tvil på hva en medsøker er?  Dersom hovedsøker ikke betaler renter og avdrag vil långiver ha muligheten til å rette krav også mot medsøkeren. Som hovedsøker må man derfor informere om dette til den man ønsker å ha med som medsøkeren, samt at begge parter leser lånebetingelsene fra långiver nøye før papirene underskrives. Din og eventuelt medsøker inntekt kombinert med eventuelle lån du/dere har fra før spiller en stor rolle i hvor mye du kan få i forbrukslån.

Ved og klikk på knappen over «Gå til søknadskjema» vil vårt system sende deg direkte til en av våre långivere, den første långivere som dukker opp er nummer en på vår anbefalingsliste. Klikker du en gang til på knappen «Gå til søknadskjema» vil neste anbefalte långiver dukker opp nummer to på vår anbefalingsliste liste, du kan gjenta prosessen til alle fire långivere er fremvist. Vi anbefaler alle å sende inn lånesøknad til alle de fire ulike långivere. Grunnen til at vi har valgt det slik at du må send inn en søknad til vær långiver er fordi långivere har ulike betingelser for å innvilge deg forbrukslån selv om en av långiverne sier nei kan neste långiverne si ja derfor anbefaler vi alle og sende inn fire søknader til fire långivere. Får ikke lån

Når du søker forbrukslån hos långiverne får du maksimalt innvilget det beløpet långiverne mener du kan klare å betjene. Du bør derfor ikke ta mer enn et av forbrukslånene selv om du har søkt hos flere långivere og fått innvilget forbrukslån av mer en långiver. Tar du flere forbrukslån står du i fare for å ikke klare å betjene lånene, og du kan lett miste oversikt siden du må forholde deg til flere lån.

Refinansiering

Har du mange dyre smålån? Da kan du søker refinansiering via oss. Vi tilbyr refinansiering fra 5.000 til 500.000. Samler du alle dine smålån i en refinansiering vil du få ned avdragene dine pr måned, og en mye mer oversiktlig økonomi. Du vil også kun får en långiver og ett lån og forholde deg til. Slik spar tusenvis av kroner på å refinansier, har du flere smålån er det ikke bare høye avdrag du betaler hver måned alle långivere tar også termingebyrer og renter. Samler du alt i et større lån og får lengre nedbetalingstid kan du betale nesten det samme som du gjør pr måned på det nye lånet som du i dag betaler på et av smålånene pr måned. En annen fordel er at du får en fast nedbetalingsplan som betyr at du kvitter deg med gjelden, for hver måned du betaler vil du altså nærme deg en situasjon hvor du er helt gjeldfri.

Mange venter til et eller flere smålån er gått til inkasso før dem søker refinansiering. Ikke vent søk refinansiering dersom du har 2-3 kreditter og få tidlig kontroll over dine faste utgifter. Det er svært vanskelig å få refinansiering etter at et eller flere av dine lån er gått til inkasso. Mulighet for å få refinansiering med inkasso er begrenset, du må enten kunne stille sikkerhet eller ha kausjonist selv da gir mange långivere avslag på refinansiering. Har du betalingsanmerkning og gjør opp gjelden før du søker refinansiering da er gjelden oppgjort og eventuell betalingsanmerkning i forbindelse med saken skal være slettet. Selv om gjelden ikke er oppgjort så er det ikke nødvendigvis registrert betalingsanmerkning. Det kan i så fall skyldes at gjelden er foreldet eller det ikke er satt i gang rettslige skritt de siste årene noe som vil medføre at en gammel betalingsanmerkning er bort etter 3-4 år. Sjekk om du har betalingsanmerkning her Soliditet eller Experian om du er i tvil. (Soliditet eller Experian er register der betalingsanmerkning registerets).

Kredittkortet

Har du behov for kredittkort? Vi oss kan du søker kredittkort med en kredittgrense fra 5.000 – 100.000. Det finnes mange ulike kredittkort med forskjellige fordeler på markedet, det er derfor viktig at du tenker nøye gjennom hva du skal bruke kredittkort til før du søker. (eks, noen gir gode rabatter på flyreise mens andre gir gode rabatter på drivstoff eller du kan få lange betalingsutsettelse, les nøye betingelsene til långiver. Benytt vår lånekalkulator og estimer hva kredittkortet vil koste deg pr måned før du søker. Hvem kan søker kredittkort? Som oftest er det lettere å få kredittkort en et forbrukslån, långiver minimums krav er som oftest at du er fylt 18 år, du må være norsk statsborger eller ha lignet til Norge de 3 siste årene, du må ha norsk personnummer og ikke ha betalingsanmerkninger, du bør ha grei lønn og ikke for mye lån fra før. Er du usikker på om du har betalingsanmerkninger? Da kan du sjekke det er gratis her hos Soliditet eller Experian der er også her bankene henter sine opplysninger når dem tar en kredittsjekk. Skulle det vise deg at du har betalingsanmerkning anbefaler vi at du betaler ut kravet, betalingsanmerkning skal forsvinne med en gang kravet blir betalt. Etter at kravet er betalt sjekk at kravet er slettes hos Soliditet eller Experian før du sender lånesøknad på kredittkort slik at du ikke risikerer å få avslag grunnet betalingsanmerkning.

Når du klikker på knappen «Gå til søknadskjema» vil den første av fire långivere kommer frem klikker du en gang til på knappen vil neste långiver komme frem totalt er det fire långivere. Du kan trykke på knappen fire ganger hver gang du trykker på knappen kommer det ett nytt forslag frem. Forslag er basert på våre tester, den første långiveren som dukker opp er vår anbefaling nummer en, nester er vår anbefaling nummer to osv. Vi vil daglig sjekke og hente inn det beste alternativet av kredittkort på markedet slik at du alltid får det beste tilbudet., Lånekalkulator

Lånekalkulator, En lånekalkulator er svært viktig når du vil Estimert betaling per måned ut fra lånebeløp og nedbetalingstid du ønsker. allikevel vil renter og termingebyr avvike noe fra lånekalkulator og tilbud fra långiver, det er derfor viktig og gå nøye gjennom långiver tilbud og nedbetalingsplan etter du har søkt kreditt.

Se også Lånekalkulator Østfold